Så besviken

När jag har tänkt hela dagen att "ikväll ska jag ut och springa", och sedan när jag har sprungit 800 meter och världens kramp i fötterna kommer, då blir jag sjukt besviken. Det gjorde så fruktansvärt ont att jag kände för att börja gråta. Vackert och så. Köpte nya skor idag då mina har blivit lite väl utslitna. Mycket kan ju bero på att jag hade de nya skorna när jag sprang,
Men med tanke på att jag fick liknande kramp med de andra skorna också så är jag mycket tveksam. Det skulle kunna vara mina fötter, som är vana med stigar i skogen, som har fått nog av kullersten och asfalt. Hur som helst så blir jag sjukt arg och irriterad. 

Imorgon ska jag gå och köpa gymkortet jag har velat köpa hur länge som helst. Har inte riktigt haft hjärta att lägga så mycket pengar på ett gymkort, men nu är det dags att lilla elefanten tar sig till gymmet. Tsunamivåg i poolen när jag hoppar i. 

I övrigt är allt toppen! Hade en mycket fin helg med världens bästa tjejer! Fredag, middag hos Meg och sedan utgång. Lördag blev det picknick på dagen och på kvällen låg jag inne och myste med en bok när de andra var på galej. Söndagen bestod av Flea-market med Avanti och Alice och sedan långlunch med resten av gänget. En mycket bra helg! Nu ser jag fram emot fredag, då världens bästa mamma och världens bästa syster kommer! :) 









RSS 2.0